Aura Reading, Healing

Alle levende wezens hebben een aura. Een onzichtbare fijnstoffelijke uitstraling van licht en energie die het fysieke lichaam omhult. Dit elektromagnetisch veld is een afspiegeling van iemands lichamelijke en geestelijke gesteldheid.
Als je in geestelijke en lichamelijke harmonie bent stroomt en pulseert de energie vlotjes door je chakrasysteem, in overeenstemming met je emoties gedachtes en gevoelens en de wereld om je heen.

Toch is het energieveld aan sterke schommelingen onderhevig en kunnen klachten gaan veroorzaken. Denk aan onverwerkte emoties, overheersende gedachtes, maar ook leefpatronen.

Een Reading:
Een professionele reading is hoofdzakelijk bedoeld om je te helpen meer inzicht in jezelf te krijgen. Om te groeien op verschillende niveaus . En om veel dichter bij je eigen intuïtieve weten te komen. Als deskundig aura-lezer kan ik zien welke processen er zich in jou afspelen  op verschillende niveaus of gebieden, van het fysieke, emotionele en mentale tot in het oneindige gebied van je mogelijkheden.

Een Healing :
Na de het lezen van jou aura is er de mogelijkheid om een aanvullende aura healing te ontvangen. Als eerste zal ik je helpen om tot rust te komen hiervoor is 8 minuten op de Magneetveld met een kalmerend muziek meestal wel voldoende. Vervolgens wandel ik gezamenlijk met jou door een kleine rustige onstpannings oefening heen. Waarbij je in kleine stapjes de spanning die in je lichaam zit laat gaan. Ook kan het zijn dat je soms dingen ziet of hoort, of dat herinneringen boven komen. Dit is heel normaal, en is een teken dat er dingen bij je los komen, die nu verwerkt en losgelaten kunnen worden.
Soms kan je een of meerdere van de volgende reacties hebben:

  • Erg slaperig worden;
  • Bepaalde plekken die ineens warm of koud aanvoelen;
  • Spanning of trillingen in je spieren;
  • Wat duizelig of misselijk voelen
;
  • Plotseling emotioneel worden, tijdens of na de healing.