Aura-party

Aura-Party voor een kleurrijke meeting bij jou thuis

Gezellig met vrienden, collega's, familieleden of de buren samen foto's laten maken van je eigen aura. Organiseer een energetisch en sprankelende Aura-Party bij jou thuis, waar je je nieuwsgierigheid over aura's, energie werk en healing de vrije loop kunt laten We maken van iedere gast een aura foto die persoonlijk uitgelegd zal worden en waar je zelf ook vragen over mag stellen.

De gastheer/vrouw krijgt 1 gratis aurafoto aangeboden.

Er zal aan de hand van een van de foto's iemand geselecteerd worden om een gratis energie behandeling te ervaren.
Na deze sessie zullen we van de persoon wederom een foto maken om het verschil aan te tonen, en om te luisteren naar zijn of haar persoonlijke ervaring met de behandeling.

Alles in het Universum is met elkaar verbonden, van de kleinste deeltjes tot de grootste structuren.

Aan het eind van de avond ga je, een ervaring rijker, naar huis met een foto van je eigen aura in je hand. Als je hierdoor benieuwd bent geworden naar de effectiviteit van energie behandeling op afstand, is er volop gelegenheid om tegen een korting je in te schrijven voor telefonische afstand behandeling in je eigen huis. Natuurlijk kan je het ook cadeau doen aan een vriend(in)!
Een Aura-Party kan zowel overdag als s, avonds georganiseerd worden. Voor de effectiviteit en beheersbaarheid van de tijd, mag de groep niet groter zijn dan 12 personen. ( dit is inclusief de gastgever).

Laat zien hoe kleurrijk je bent...

Neem contact op met Peter

T. +31 (0)76 5300 204
M. +31 (0)6 54 96 78 48
E. peter@petervandeklok.com